Alle zakkaartjes in één app

App met procedurekaartjes voor zorgverleners

Twee zorgprofessionals van het Albert Schweitzer ziekenhuis gebruiken de Zakkaartjes Appsmartphone met zakkaartjes-app

Foto: Frederike Slieker Albert Schweitzer ziekenhuis

Voor ziekenhuismedewerkers zijn er talloze en uiteenlopende procedures. Van hoe je moet handelen bij brand tot hoe je een maagbescherming moet voorschrijven. Met de Zakkaartjes App heb je alle procedures bij elkaar op je telefoon of tablet. Ze zijn makkelijk in te voeren en te beheren door de organisatie waar je werkt. Zo heeft iedereen alle informatie snel bij de hand en het is up-to-date.

Voor wie?

Voor artsen, zorgverleners en zorgmedewerkers bij een zorginstelling.

Hoe werkt het?

De medewerker(s) van een zorginstelling voert de kaartjes zelf in de app in. Bij beschikbare updates kun je de kaarten eenvoudig aanpassen. Er zijn verschillende soorten kaarten. Een simpele kaart heeft alleen tekst, een video of afbeelding. Bij een blokkenkaart kun je de informatie opsplitsen over meerdere afbeeldingen of blokken tekst. Er is ook een stappenkaart om stap voor stap iets uit leggen, een scorekaart om vragen en resultaten te berekenen en een checklist. Ten slotte zijn er rekenkaarten, voor infuusberekeningen, BMI-berekeningen en inhoudsmatenberekeningen. 

Mogelijkheden & verkrijgbaarheid

Aanbieder

De Zakkaartjes app is beschikbaar via hun website of te downloaden via de appstores: voor iOS (App Store) en Android (Play Store).

De kosten van Zakkaartjes app bestaan uit opstartkosten en licentiekosten. Bekijk de website voor meer informatie.