Comfortabel slapen en herstellen in bed

Matrastopper

matrastopper

Foto: Matrastopper

Als je om medische redenen of beperkte mobiliteit gedwongen bent veel te liggen, is een goed matras van groot belang. Als je niet (goed) kunt bewegen of als je veel zweet, brengt dat veel ongemakken met zich mee. Zo kun je bijvoorbeeld last van je huid krijgen als je lang in dezelfde positie ligt. Een matrastopper gaat de ongemakken van lang liggen tegen.

Voor wie is matrastopper?

Voor minder mobiele mensen, mensen met medische problemen, mensen die ’s nachts veel zweten, herstellen van een operatie, moeite hebben met draaien en bewegen in bed, aan huidaandoeningen lijden en/of moeite hebben met goed liggen en comfortabel slapen.

Hoe werkt de matrastopper?

Leg de matrastopper op je bestaande matras. Dankzij de speciale textuur ademt hij en reguleert hij vocht. De matrastopper is speciaal ontwikkeld voor een betere vochtregulatie, meer beweeggemak en ligcomfort en verlichting van zorg. Hij kreukt of plooit niet, is elastisch, zacht voor de huid en heeft weinig wrijving zodat je makkelijk zelf kunt draaien en in en uit bed kunt komen. De matrastopper is makkelijk te wassen en gaat hierdoor lang mee en blijft fris.

De matrastopper ligt niet alleen veel lekkerder, hij helpt ook om langer zelfstandig te blijven. Door de speciale toplaag kost het je namelijk minder moeite om zelf om te draaien. Dat is belangrijk om doorligwonden te voorkomen. Het goed zelf kunnen draaien betekent verhoogt het comfort voor ouderen en mensen met medische problemen en helpt hen zelfs om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen.

Mogelijkheden & verkrijgbaarheid 

Aanbieders

De matrastopper is te koop via skincair.nl.

Vergoeding

De matrastopper wordt niet vergoed door de verzekering.