In actie tegen urineverlies

Slim ondergoed voor man en vrouw

lachende vrouw draagt zwart ondergoed van carinwearEen mevrouw houdt een smart phone op haar schoot en bekijkt de app van CarinwearEen vrouw doet bekkenbodemspieroefeningen op een skippy bal met behulp van de app van Carinwear ondergoed, sensor en app van Carinwear

Heb je last van urineverlies tijdens het sporten, niezen, lachen of springen? Je bent niet de enige, want een op de drie mensen heeft daar op een zeker moment last van. Maar het blijft natuurlijk ongemakkelijk en onhandig. Slim ondergoed vangt het verlies op en helpt tegelijkertijd je bekkenbodemspieren te trainen. Dankzij de sensortechnologie in het ondergoed en speciale oefeningen voor je bekkenbodem zul je al na 4 tot 6 weken aanzienlijk minder urine verliezen.

Voor wie?

Voor iedereen die last heeft van incontinentie (urineverlies), broekplassen, ongewenst plassen.

Hoe werkt het?

Elke week plan je een dag in waar je het slimme, katoenen ondergoed en de sensor draagt. De sensor meet je bewegingen en ziet wanneer je hierbij urine verliest. Het ondergoed houdt je droog. In de bijbehorende app staan video’s met oefeningen waarmee je je bekkenbodem kan trainen. Je krijgt elke dag een herinnering om dit te doen. Door het ondergoed elke week een dag te dragen, kan de sensor je vooruitgang meten. Dit zie je ook terug in de app.

Je kunt het ondergoed zo vaak wassen als je wilt. Haal dan wel eerst de sensor uit het ondergoed en maak deze apart schoon.

 

Foto's: LifeSense Group

Mogelijkheden & verkrijgbaarheid

Aanbieder

Slim of ‘smart’ ondergoed wordt aangeboden door Lifesense-group voor vrouwen en mannen. Vrouwenondergoed bestel je op de website van Carinwear en mannenondergoed bestel je op de website van Wilwear.

Vergoeding

Elke basisverzekering vergoedt incontinentiemateriaal als je er langdurig gebruik van moet maken en het urineverlies al langer dan twee maanden duurt. Neem bij onzekerheid hierover contact op met je zorgverzekeraar.