Overslaan en naar de inhoud gaan

Slimme deurbel met camera

Zien wie er voor de deur staat

man houdt smartphone vast met beeld van camera van slimme deurbel deur met slimme deurbel met camera

Met een slimme deurbel met camera kun je zien wie er voor de deur staat, voordat je open doet. Je kunt ook spreken met die persoon. Dat is handig als je eerst wil weten waarvoor iemand komt. Of je kunt laten weten dat je onderweg naar de deur bent, als je niet zo snel loopt. De slimme deurbel met camera geeft je een veilig gevoel, ook in de donkere wintermaanden of 's avonds laat.

Voor wie is de slimme deurbel met camera?

Voor mensen die willen zien wie er voor de deur staat en daar mee kunnen communiceren zonder de deur open te doen. De slimme deurbel met camera kan voor ouderen, mensen met een lichamelijke beperking of mensen die slecht ter been zijn een veilig gevoel geven.

Hoe werkt de slimme deurbel met camera?

De slimme deurbel met camera (ook wel digitale deurspion genoemd) is eenvoudig te monteren op de voordeur. Voor een helder en goed werkend beeld is het belangrijk dat je het buitenlicht 's avonds hebt branden. Via wifi krijg je een melding op je telefoon als er iemand voor de deur staat. Je ziet dan op je telefoonscherm wie er voor de deur staat en je kunt via je telefoon ook met die persoon praten. Je krijgt ook een berichtje op je telefoon als je zelf niet thuis bent, maar er wel iemand voor de deur staat. Zo weet je altijd wie er aan je deur is geweest. De slimme deurbel met camera geeft je een veilig gevoel, maar hij is ook handig: als je slecht ter been bent kun je een pakketbezorger bijvoorbeeld laten weten dat het iets langer duurt voordat je open kunt doen. Dan wacht hij nog even.

Er zijn ook uitvoeringen verkrijgbaar die automatisch een foto opslaan van degene die voor de deur staat. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen beschikbaar met een nachtmodus en bewegingssensor.

Mogelijkheden & verkrijgbaarheid 

Aanbieders

Slimme deurbellen met camera zijn verkrijgbaar bij vrijwel iedere doe-het-zelfwinkel of via een installateur. Je kunt ze ook online kopen door te zoeken op slimme deurbel met camera.

Vergoeding

Een slimme deurbel met camera wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Gerelateerde oplossingen

Deurbel met flitslamp in stopcontact

Deurbel voor doven en slechthorenden

Deurbel met flitslamp
Preventie & Veiligheid
Mobiele telefoon wordt bij voordeurslot gehouden

Slim deurslot of slimme sleutelkluis

Een makkelijke en veilige voordeursleutel
Preventie & Veiligheid