Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorg van Nu bij jou in de buurt

Zorg van Nu komt naar je toe met een informatieteam! We vertellen je persoonlijk hoe e-health, innovaties in de zorg en handige hulpmiddelen je kunnen helpen bij je gezondheid, zorg of welzijn. 

Vind evenementen in de buurt

Helaas gaan we tijdelijk niet het land in. Naar verwachting duurt dit in elk geval tot het najaar. Dit in verband met de maatregelen vanwege het coronavirus en met het opstarten van de reguliere zorg. Zodra wij weer eropuit gaan, passen we de agenda aan. Dan kun je hier weer gemakkelijk zien wanneer ons informatieteam bij je in de buurt komt!

Wil je dat we bij jouw organisatie of evenement langskomen? Graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer? Waar? Wat?

1 jan 2022

Alkmaar

Het Slimste Huis

Het Slimste Huis is uitgerust met de nieuwste technische oplossingen om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. Je kunt alle hulpmiddelen en innovaties hier zelf uitproberen en informatie krijgen over welke opties het beste bij jouw situatie passen. Ook worden er in het slimste huis nieuwe zorgoplossingen ontwikkeld en getest. Via de website van het Slimste Huis kun je je inschrijven voor een rondleiding.


Het Slimste Huis

1 feb 2022

Bergen op Zoom

Het Huis van Morgen

In Het Huis van Morgen vind je nieuwe, innovatieve producten en diensten die zorgen voor meer gemak en comfort in de thuissituatie. Er zijn oplossingen op het gebied van communicatie, gezondheid, mobiliteit, veiligheid, voeding en wonen. Elke maandag is het huis geopend van 9:00 tot 16:00, op andere dagen kun je via de website van het Huis van Morgen een afspraak maken. Ook kun je digitaal in het huis rondkijken via deze link.


Website Huis van Morgen