Zorg van Nu bij jou in de buurt

Zorg van Nu komt naar je toe met een informatieteam! We vertellen je persoonlijk hoe e-health, innovaties in de zorg en handige hulpmiddelen je kunnen helpen bij je gezondheid, zorg of welzijn. In de agenda zie je waar we de komende tijd zijn.

Vind evenementen in de buurt

Wil je dat we bij jouw organisatie of evenement langskomen? Graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

In verband met het Corona-virus en de genomen maatregelen, zullen wij in ieder geval tot 1 september het land niet meer ingaan. Daarnaast worden veel bijeekomsten en evenementen verplaatst. Wij werken de website zo snel mogelijk bij als nieuwe data bekend zijn.

Wanneer? Waar? Wat?

15 sep 2020 - 19 sep 2020

50PlusBeurs, Jaarbeurs Utrecht

Voorlichtingsteam

Het informatieteam is aanwezig tijdens de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Het Zorg van Nu team geeft voorlichting over de mogelijkheden in de zorg en kan daarbij verschillende producten/simulaties laten zien. Adres: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht.

1 okt 2020 - 2 okt 2020

Jaarcongres V&VN, Noordwijkerhout

Voorlichtingsteam

Het informatieteam is aanwezig tijdens het Jaarcongres V&VN in Noordwijkerhout . Het Zorg van Nu team geeft voorlichting over de mogelijkheden in de zorg en kan daarbij verschillende producten/simulaties laten zien. Adres: Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout

7 dec 2020

Actie Leer Netwerk dag, Den Bosch

Voorlichtingsteam

Het informatieteam is aanwezig tijdens de Actie Leer Netwerk dag in Den Bosch. Het Zorg van Nu team geeft voorlichting over de mogelijkheden in de zorg en kan daarbij verschillende producten/simulaties laten zien. Adres: 1931 Congrescentrum: Oude Engelenseweg 1, 5222 AA, Den Bosch.