Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over deze website of over Zorg van Nu, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Je kunt ons een mailtje sturen via: 

zorgvannu@minvws.nl

Ook kun je ons een bericht sturen via Facebook en LinkedIn: 

Facebook LinkedIn

Heb je vragen over een specifieke zorginnovatie? Neem dan direct contact op met een aanbieder van de zorginnovatie. Deze vind je onder het kopje ‘voorbeelden van aanbieders’ op de zorginnovatie-pagina.

Innovaties zien en ervaring opdoen?

Naast deze Zorg van Nu-punten zijn er nog veel meer ‘ervaarlocaties’ in Nederland. Wil je persoonlijk advies over zorginnovaties en deze zelf zien en uitproberen, kijk dan of er zo'n locatie bij je in de buurt is. Ga naar het overzicht van ervaarlocaties.

Zorg van Nu-punten

Zorg van Nu heeft ook een aantal fysieke punten in Nederland. Hier kun je terecht met vragen en om zorginnovaties te ervaren en uit te proberen. Ze staan open voor burgers en zorgprofessionals. Kijk of er een punt bij jou in de buurt is en neem contact op om een afspraak te maken. Hieronder vind je adres- en contactgegevens van de verschillende punten:

 • Zorg van Nu Rotterdam

  Albeda College 3071 AL Rotterdam

  Wil je langskomen? Neem dan contact op met zorginnovatie@albeda.nl.

 • Zorg van Nu Twente

  TZA Twente Wethouder Beversstraat 165 7543 BK Enschede

  Wil je langskomen? Neem dan contact op met Joke van der Kolk. Alle openbare activiteiten worden aangekondigd op tza-twente.nu.

 • Zorg van Nu Achterhoek

  TZA Achterhoek Hutteweg 32 7071 BV Ulft

  Wil je langskomen? Neem dan contact op met Wendy Bax. Alle openbare activiteiten worden aangekondigd op tza-achterhoek.nu.

 • Zorg van Nu Haaglanden

  ROC Mondriaan Aspasialaan 19 2493 WN Den Haag

  Wil je langskomen? Neem dan contact op via civ@rocmondriaan.nl. Meer informatie vind je op de website van het CIV en ROC Mondriaan