Toegankelijkheidsverklaring

Voor deze website is een toegankelijkheidsverklaring afgegeven. Zie bijgaand de link voor het onderzoeksrapport

Het informatieteam van Zorg van Nu wil dat iedereen deze website kan gebruiken. Komt u toch een pagina tegen die niet toegankelijk is? Dan kunt u dit aan ons melden.

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is voor iedereen beter te gebruiken. Van bezoekers met een smartphone tot bezoekers met een brailleleesregel.

Bij het maken van Zorg van Nu en bij het schrijven van de teksten houden wij ons aan verschillende regels voor toegankelijkheid. Wilt u meer weten over de regels van toegankelijkheid? Kijk dan op Rijksoverheid.nl.

Hoe zorgen wij ervoor dat Zorg van Nu toegankelijk is en blijft?

Wij zorgen voor een goede toegankelijkheid door:

  • Als wij iets nieuws maken op de site, zorgen wij ervoor dat deze gelijk voldoen aan de richtlijnen voor toegankelijkheid
  • Wij onderzoeken hoe gebruikers de website gebruiken. Ook vragen wij vaak om hun mening. Als wij problemen tegenkomen proberen wij dit zo snel mogelijk op te lossen.
  • Onze medewerkers worden getraind om een toegankelijke website te maken.

Probleem of vraag?

Ervaart u toch een toegankelijkheidsprobleem op onze website? Neem dan contact met ons op. Vermeld het probleem dat u ervaart en de link naar de pagina of het document waar het probleem zich voordoet.