Folders

Vind je een folder over innovaties in de zorg handiger dan een website? Zorg van Nu heeft folders met voorbeelden van e-health voor een bepaalde aandoening of rond een thema. Er is ook een praktische waaier van alle subsidieregelingen die er voor zorginnovaties zijn. Je kunt de digitale folders gratis downloaden.

 • Omslag waaier Regelingen voor extra stimulering van digitale zorg.

  Regelingen voor extra stimulering van digitale zorg.

  Het gebruik van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën kunnen de zorg verbeteren. De regelingen in deze publicatie geven een extra impuls aan het gebruik van innovaties, zodat zorg van de toekomst zorg van nu wordt.

 • Omslag folder Langer thuis met slimme oplossingen.

  Langer thuis met slimme oplossingen. Heel gewoon.

  Het is fijn om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen, met een veilig gevoel. Ook als je soms wat hulp nodig hebt. Dat kan tegenwoordig heel goed met slimme oplossingen  in de zorg. In deze folder geven we je een aantal voorbeelden.

 • Omslag folder Meedoen in de digitale wereld.

  Meedoen in de digitale wereld. Heel gewoon.

  Niet iedereen is even handig met een computer of tablet. En niet iedere zorgverlener kan zomaar met een nieuw computerprogramma werken. Alles lijkt tegenwoordig digitaal te zijn. Wat als je toch wilt meedoen? Daar zijn slimme oplossingen voor. In deze folder geven we een aantal voorbeelden. 

 • Omslag folder Slimme oplossingen om met reuma te leven.

  Slimme oplossingen om met reuma te leven. Heel gewoon.

  Als je artrose hebt, of een andere vorm van reuma, dan kun je last krijgen van allerlei klachten. Een fles openen kan al een hele opgave zijn. Er zijn slimme oplossingen die je kunnen helpen. In deze folder geven we je een aantal voorbeelden.

 • Omslag folder Slimme oplossingen voor leven met dementie.

  Slimme oplossingen voor leven met dementie. Heel gewoon.

  Wat voor een ander heel normaal lijkt, is dat voor iemand met dementie vaak niet meer. Alledaagse dingen onthouden, bijvoorbeeld. Nieuwe dingen zijn al helemaal moeilijk,  zoals medicijninname. Er zijn allerlei slimme oplossingen voor mensen  met dementie, waaronder geheugensteuntjes. In deze folder geven we  een aantal voorbeelden.

 • Omslag folder Veilig bewegen met slimme oplossingen.

  Veilig bewegen met slimme oplossingen. Heel gewoon.

  Ben je bang om te vallen? Of is bewegen voor jou niet vanzelfsprekend? Bijvoorbeeld omdat je artrose hebt  of een andere vorm van reuma, MS, een spierziekte, een evenwichtsstoornis, of chronische vermoeidheid. Bewegen kan dan moeilijk zijn.  Maar je wil wel nog steeds de deur uit kunnen. Daar zijn slimme oplossingen voor. In deze folder geven we je een aantal voorbeelden.